Samtaleforløb til familier i sorg

Sorg er en naturlig og grundlæggende følelse, som de fleste vil opleve mange gange i livet. Sorg er også den reaktion vi oplever, når vi har en nærtstående med en livstruende sygdom, eller når vi mister nogen, der er betydningsfulde for os.


Sorgen sætter spor, og for nogle sørgende vil det være vigtigt, at have nogen at tale med, om sorgen og de forandringer der sker i deres familie. Livet er ændret, det betyder ikke, at du/I vil være opslugt af sorgens følelser hele tiden. Følelsen af sorg svinger og kan veksle fra det ene øjeblik til det andet. Nogle gange kan livet opleves fortvivlende og meningsløst, og andre gange kan du/I være optaget af hvordan fremtiden takles, og hvordan du/I finder mening i det forandret liv.


Opstart og forløb:


Samtaleforløb ifm. sorg opstartes løbende, og indeholder som udgangspunkt 1 opstartssamtale, 5 samtaler og 1 opfølgende samtale ca. 3 mdr. efter sidste samtale.


Samtalerne varetages af uddannede sorgrådgivere/familiebehandlere.


Målgruppe:


Tilbuddet er til familier med børn fra 0 – 18 år, bosiddende i Holbæk kommune, der har en livstruende syg forælder, ægtefælle eller søskende eller har mistet en forælder,  ægtefælle eller søskende.


Sted:


Samtaler finder sted i familiehusets lokaler i Rolighedsstræde 5 i Holbæk by.


Kontakt:


Du/I kan ansøge om et samtaleforløb ved at klikke på linket i højre side.


Andre relevante links:


Det nationale sorgcenter – www.sorgcenter.dk