Tilmelding til Red Barnets sommerlejr 2021

Red Barnets sommerlejr 2021 
Årets sommerlejr afholdes som en børnesommerlejr hvor 20 børn i alderen 8 – 12 år har mulighed for at deltage. Det er en forudsætning, at de deltagende børn har lyst til og mod på at deltage i lejren uden deres forældre.


Der bliver masser af spændende aktiviteter hver dag på lejren, og vores hovedformål er følgende:   • Alle børn skal have en god og positiv oplevelse 

  • Alle børn skal gives mulighed for at danne nye relationer

  • Alle børn skal udvikle nye kompetencer og styrke selvtilliden


Lejren afholdes den 20. juli – 23. juli 2021
Afgang med bus fra Holbæk tirsdag 20. juli kl. 9.00 Hjemkomst til Holbæk fredag 23. juli kl. 10.00 


Sted: Røsnæs Naturskole 
Røsnæsvej 458, 4400 Kalundborg
Se mere på; https://roesnaesnaturskole.dk/ 


Pris : Deltagelse i lejren er gratis.  


Mad og drikke : Alle daglige måltider tilberedes i samarbejde med børnene. Der tages naturligvis hensyn til deltagere med særlige kostønsker. Børnene må ikke medbringe slik og egne drikkevarer. 


Børnene inddeles i fem grupper med fire børn i hver gruppe. Hver gruppe har tilknyttet to frivillige, som primært tager sig af denne gruppe hen over dagen. Grupperne sover sammen på deres eget gruppe-værelse. 


Tilmelding: Deltagelse kræver som de foregående år visitation gennem Holbæk Kommune.  


Hvis man er interesseret skal man derfor kontakte en socialrådgiver, sagsbehandler, institutionsleder eller lærer for at blive godkendt til deltagelse på lejren.


Tilmeldingsfrist: Der er sidste frist for tilmelding til lejren 17. maj 2021, og godkendelse af deltagelse foregår efter først-til-mølle-princippet.


Når barnet er godkendt til deltagelse i lejren, vil familien modtage besked senest 1. juni 2021 med pakkeliste og yderligere praktiske oplysninger om lejrens program m.v. 


Covid-19 tiltag: I lyset af den igangværende Covid-19 krise har Red Barnets hovedkontor udstukket helt klare retningslinjer for, hvordan de mange sommerlejre landet over skal afvikles.


Og det bliver i tæt overensstemmelse med de retningslinjer, som er udstukket af sundhedsmyndigheder og regering. Der bliver derfor øget fokus på hygiejne på lejren, ligesom der vil være retningslinjer for afstand i aktiviteterne og under måltiderne.


Vi glæder os til at byde børnene velkommen i den skønne natur på Røsnæs.


Med venlig hilsen
Lejrleder Michael Israelson
Red Barnet Holbæk Lokalforening