Samtaleforløb til elever i udskolingen som mistrives

På grund af stor interesse for samtaleforløb i øjeblikket, er der lukket for ansøgere. Vi forventer at åbne for ansøgere igen omkring maj 2021.


-----------------------------------------------------


For nogle børn & unge kan hverdagen byde på svære udfordringer – særligt de psykisk sårbare børn og unge oplever, at det hele nogle gange bliver svært og uoverskueligt.


Børneindsatsen i Holbæk Kommune tilbyder derfor samtaleforløb for udskolingselever, der er udsatte, sårbare eller har psykiske vanskeligheder. Samtaleforløbene kan handle om mange forskellige problematikker som børn og unge oplever for eksempel:


-Skænderier derhjemme
-Ensomhed
-Depressive tanker
-Diagnoser
-Bekymringer over f.eks skolen, venner, fremtiden, eksamen, uddannelser, mor/far eller familien, og andre forhold, som gør at barnet/den unge ikke trives


Som udgangspunkt vil der være tale om virtuelle samtaleforløb, enten via almindelig telefon, virtuelle samtaler med video via PC eller skriftlige samtaler (dette aftaler vi selv med barnet/den unge). Der vil være mulighed for at få fysiske samtaler på Holbæk Kommune på Jernbanevej, men det er vores erfaring at mange børn/unge faktisk foretrækker en virtuel kontakt, da barnet/den unge føler, at det ikke stiller lige så store krav til dem.


Vi tilbyder op til 12 samtaler over et forløb på højest 3-4 måneder.


Forløbene er en del af de nye forebyggende indsatser i Holbæk Kommune, hvor der er ekstra fokus på opsporing og behandling af psykisk sårbare børn og unge.


Hvis du/I har sagsbehandler i Børneindsatsen i Holbæk, bedes du istedet kontakte vedkommende via. kommunens hovednummer 72363636. 


Ansøgningskema - klik på linket i højre side, eller via holbaek.dk. Ansøgningen er først sendt, når du har modtaget en kvittering. Da vi oplever stigede interesse, kan der være ventetid på opstart af samtaleforløb.


Hvis du ikke modtager en kvittering eller ikke har hørt fra os indenfor 14 dage, er du velkommen til at ringe til Børneindsatsen via kommunens hovednummer 72363636.