Red Barnets Familieoplevelsesklub – gratis tilbud til dit barn og jeres familie

Red Barnets Familieoplevelsesklub er en klub for familier i udsatte positioner med begrænset netværk, der har lyst til at få nye venner i deres lokalområde. Klubben hjælper familierne med at opbygge børnenes sociale kompetencer og skabe relationer.


Klubben mødes ca. en gang om måneden til fælles oplevelser og aktiviteter. De grundlæggende værdier i klubben er: socialt fællesskab, tryghed, genkendelighed, nærvær og kontinuitet.


Aktiviteterne henvender sig til 5-12-årige børn, men små og store søskende er velkomne. Der er plads til ca. 40 – 50 børn og forældre i alt i klubben for at sikre tryghed og de bedste muligheder for netværksdannelse.


I Familieoplevelsesklubben arrangerer vi f.eks. en tur i skoven med mad over bål og leg og sjov i det grønne, fælles madlavning og -spisning, fastelavnsfest, et påskearrangement eller en tur i teatret, svømmehallen eller Zoologisk Have.


I skal som familie visiteres gennem kommunen, skolen eller daginstitutionen for at blive medlem i vores Familieoplevelsesklub.  Så du skal kontakte en sagsbehandler i kommunen eller en lærer i skolen/daginstitutionen, som så vil kontakte os, så vi kan få en snak om jeres muligheder.


Red Barnet Holbæk Lokalforening


Kontakt
e-mail: lederoplevelsesklubholbaek@redbarnet.dk