Red Barnets sommerlejr og Corona

Efter en meget succesfuld sommerlejr i 2019 har Red Barnet Holbæk Lokalforening og Jyderup Højskole besluttet at gentage succesen i sommeren 2020. De deltagende på lejren er børn i udsatte positioner og deres forældre i Holbæk Kommune.

Sommerlejren finder sted på Jyderup Højskole ud til Skarresø og midt i skoven fra 2.-6. august 2020.

Deltagerne er 40 børn og voksne fra 8-10 familier i Holbæk Kommune samt frivillige fra Red Barnet og Jyderup Højskole.


Deltagerne inviteres til at være sammen som familie på en sjov og spændende lejr med andre familier. Sammen skal vi nyde naturen omkring Jyderup Højskole gennem en masse forskellige aktiviteter, som både voksne og børn kan være med til. Der vil være aktiviteter, som vil få pulsen lidt op men også stille og rolige aktiviteter. Aktiviteterne indeholder bl.a. musik, kunst, fri leg og meget mere.
Sommerlejren er gratis, og naturligvis med kost og logi.

I lyset af den igangværende Corona-krise, som vi står midt i, har Red Barnets hovedkontor udstukket helt klare retningslinjer for, hvordan de mange sommerlejre landet over skal afvikles.

Og det bliver i tæt overensstemmelse med de retningslinjer, som er udstukket af sundhedsmyndigheder og regering.

Der bliver derfor øget fokus på hygiejne på lejren. Det betyder, at der vil blive gjort rent og sprittet af 3 gange om dagen, og der vil være retningslinjer for afstand i aktiviteterne.

”Vi glæder os rigtig meget til igen at kunne tilbyde børnene og deres forældre nogle gode dage i hyggelige og smukke omgivelser på Jyderup Højskole, og vi vil i samarbejde med højskolen gøre alt, hvad vi kan, for at deltagere såvel som frivillige kan få en god – og sikker – oplevelse i godt selskab,” siger Heidi Mødekjær, formand for Red Barnets Lokalforening i Holbæk.

Hvis I som familie er interesseret i at deltage i sommerlejren, skal I henvende jer til jeres barns skole eller dagtilbud eller til jeres sundhedsplejerske, familiebehandler, sagsbehandler eller anden kontaktperson i kommunen, som derefter vil kontakte Red Barnet.

Og hvis I har spørgsmål, er I velkommen til at ringe eller skrive til vores formand, Heidi Mødekjær, på telefon 42 46 46 74, mail: holbaeklokalforening@redbarnet.dk

Deltagelse sker efter først-til-mølle princippet, og vi skal have jeres tilmelding senest 11. maj 2020.


Med venlig hilsen
Red Barnet Holbæk Lokalforening